Powerbank 10000 mAh

350 kr

I lager

Artikelnr: 1080150 Kategori:
 

Beskrivning

Den nya powerbanken från iiglo har en kapacitet på 10 000 mAh. iiglo powerbank 10 000mAh har snabbladdningsteknik för snabbladdning av Android-enheter och PD-teknik för snabbladdning av Apple-enheter. Powerbank passar perfekt när du behöver ström till telefonen eller surfplattan, oavsett om du är på resa, på semester eller har en hektisk dag.

Stor kapacitet

iiglo powerbank 10 000 mAh är en kraftfull nödladdare med en total laddningseffekt på 18W – perfekt när du är på resande fot. Powerbanken har både “normal” USB A- och en ny Type C-utgång, utformad för att passa in i alla surfplattor och mobiltelefoner.

Snabb laddning

Nödladdaren upptäcker automatiskt din smartphone eller surfplatta och laddar dem med högsta möjliga hastighet. Den är utrustad med Qualcomm 3.0 som ger en snabbare och mer effektiv laddning av dina Android-enheter. iiglo Supercharger har dessutom försetts med PD-teknik, vilket möjliggör en snabb laddning av Apple-enheter.

PD-tekniken gör också att själva powerbanken mycket snabbt kan ladda dina enheter igen, om den ansluts till en väggladdare med hög kapacitet.

Elegant design

Powerbanken har en matt, svart gummibeläggning som gör den bekväm att hålla i, och trots dess stora kapacitet är den slimmad och elegant. Den är perfekt om du är på resande fot, och en livräddare i ryggsäcken eller väskan när du får slut på ström. Med batteriindikatorn är det enkelt att se när powerbanken behöver laddas.