Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren som brukar dyka upp. Hittar du inte svaret på din fråga så är du självklart välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Kostar det något att gå med i Teamson och sälja online?

Nej, det är helt gratis att att vara med i Teamson och få en egen onlinebutik!

Vilka åtaganden har vi om vi säljer med Teamson?

Det finns inga åtaganden med att sälja med Teamson. Ni tjänar pengar på det som handlas i er onlinebutik, Teamson sköter allt annat åt er. Det ni behöver göra är att sälja supportercheckar och lägga upp en länk till er webbutik på er lagsida.

Vad behöver jag göra om jag är kontaktperson för vårt teams onlinebutik?

Det kontaktpersonen behöver göra är att se till att ni kommer igång med er onlinebutik. Det innebär att informera och dela ut material till alla som är med i teamet, följa upp- och se till att ni sprider länken så att kunderna kan hitta till er onlinebutik. Allt annat som sköter Teamson åt er.

Vad behöver vi göra om vi säljer med Teamson?

Det varje lagmedlem behöver göra är att sälja supportercheckar till er webbutik För varje Supportercheck som kostar 150 kr går 60 kr in på ert konto och kunden handlar i er webbutik för 150 kr. Sen sköter Teamson resten.

Vad gör Teamson?

Teamson sköter er webbbutik genom att; öka er försäljning med erbjudanden till era kunder, hantera sortiment & utbud, leverera till era kunder, ta betalt och föra över pengar till ert konto.

Vad är en supportercheck?

En supportercheck är en värdecheck som kostar 150 kr och där 75 kr går till klubben laget. Kunden som köper en supportercheck kan handla för hela beloppet (150 kr) i er webbutik. Supporterchecken betalas online och kunden får en värdekod på mail som används vid nästa köp i er webbutik.

Kan man handla som vanligt i webbutiken?

Ja. Man kan handla och betala med kort, faktura eller supportercheck i webbutiken. Om man handlar med kort eller faktura är förtjänsten till klubben/laget den procentsats som anges på respektive produkt.

Kan kunder i andra städer handla av oss?

Ja. Eftersom Teamson sköter leveranserna till de kunder som handlar i er webbutik kan ni sälja till kunder i hela landet.

Hur mycket tjänar vi genom att sälja med Teamson?

Ni tjänar 60 kr på varje Supportercheck ni säljer (Supporterchecken kostar 150 kr och kunden använder hela beloppet för att handa i er webbutik). Ni tjänar dessutom 20% på allt som handlas i er webbutik och som betalas med kort/eller faktura (året runt). Förtjänsten varierar beroende på vara och framgår tydligt i onlinebutiken.

Hur länge pågår försäljningen?

Ni bestämmer själva säljperiod för när ni säljer supportercheckar. Vanligtvis pågår den försäljningen i 3-4 veckor. Er webbbutik är öppen dygnet runt, året om. Det innebär att era kunder kan handla online- och ni tjänar pengar året om. När webbutiken kommit igång sköter Teamson allt och pengarna som ni tjänar sätts över på ert konto månadsvis.

Kan vi se hur mycket som handlats i vår onlinebutik?

Ja, varje onlinebutik får ett eget login där försäljningen kan följas.

Vilket sortiment har Teamson?

Teamson har ett stort sortiment med hundratals varor inom hem & hushåll, skönhet & hälsa, teknik Samt sport & fritid. Sortimentet varieras hela tiden och nya produkter läggs upp. 

Hur levereras varorna?

Teamson sköter leveransen direkt till slutkunden. Vi skickar med de större transportbolagen och normalt får kunden sin beställning inom ca 5 arbetsdagar. Leverans sker till hela landet. Beroende på beställning så kan leveransen ske från flera leverantörer.

Hur får vårt team pengarna?

Med jämna mellanrum för Teamson över pengarna som intjänats från periodens försäljning direkt in på teamets konto.

Börja tjäna pengar, anslut er kostnadsfritt till Teamson redan idag