Tjäna pengar till laget redan idag

Med Teamson tjänar er förening enkelt in pengar till lagkassan med minsta ansträngning. Hos Teamson får er förening en webbutik helt kostnadsfritt genom vilken ni tjänar pengar till klubben, allt utan att behöva tänka på varken lagerhållning, administration eller förpackning och leverans av varor. Tiden för dörrknackning är förbi – det är dags för Teamson!

Så funkar Teamson

Att få in mer pengar till exempelvis fotbollslaget har alltid varit en konstant tankenöt. En klassiker är dörrknackning men inte allt för sällan är populariteten för den typen av dörrförsäljning inte alltid vad man som föreningsledare hade hoppats på. Med Teamson kan du lösa dessa problemen, genom att anmäla er förening hos oss sätter vi upp en gratis webbutik åt er genom vilken ni sedan tjänar pengar på det som säljs. Det enda ni som förening behöver göra är att marknadsföra er sida och sälja supportercheckar som sedan kan användas i er webbutik. För varje såld supportercheck för 150kr går 60kr direkt in i er lagkassa, och kunden får 150kr att använda i er webbutik.

5 fördelar med Teamson

  1. Ni som kund får en egen webbutik med er logo, komplett med sortiment & utbud
  2. Teamson sköter leveranser & betalhantering
  3. Hög förtjänst
  4. Sälj & tjäna pengar året runt – slipp leverera & ta betalt
  5. Det kostar inget och är helt riskfritt

Så kommer er förening igång med Teamson

Det ni i föreningen måste göra innan ni kan få en kostnadsfri webbutik hos oss på Teamson och börja tjäna pengar till laget är att utse en kontaktperson. Kontaktpersonens uppgift blir att se till att information om er webbshop sprids ut och att alla medlemmar i föreningen hjälper till med att få ut ordet om er webbutik i sina respektive kontaktnät.

Om oss på Teamson

Vi på Teamson brinner för att förbättra och förenkla för föreningslivet i Sverige. Alla vi som arbetar och driver Teamson har själva varit eller är engagerade i föreningslivet och därför vet vi hur otroligt mycket tid och kraft som går åt till att dra in pengar i föreningen. För oss har målet alltid varit tydligt – att hjälpa föreningar och klubbar i Sverige med att tjäna pengar, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Du kan även fylla i formuläret längre ner på sidan så kontaktar vi dig istället.

Teamson Nordic AB

Telefon: 090-888 80 70
Epost: kontakt@teamson.se

Orgnr: 556948-­5971

tjäna pengar till förening klubb

 Några av lagen som har webbutik hos Teamson

Klicka på något av lagen för att se innehåll och funktion.

HIBSTSKStuvLUGITENSLVIBKDHUDIFBAIS

Detta sköter vi på Teamson åt er

  • Sortiment och utbud – vi lägger upp nya produkter i er webbutik och nya erbjudanden löpande.
  • Marknadsföring av er webbutik – vi hjälper er med marknadsföring och skickar erbjudanden till era kunder.
  • Leverans i Sverige – vi på Teamson sköter alla leveranser från er webbutik och går i god för att alla varor kommer fram. Vi levererar samtliga av våra produkter via några av Sveriges största postföretag.
  • Utbetalning till ert konto – varje månad sätter vi över pengarna som tjänas in under föregående månad direkt till ert lags konto.

Ett brett sortiment – något åt alla helt enkelt

Vi fyller våra föreningars webbutiker med attraktiva produkter inom flera produktkategorier och med en ständigt uppdaterad produktkatalog garanterar vi att det finns något för alla i er förenings webbutik. Hos oss hittar du allt från hudvård och hälsa till mode och skönhet!

Anslut er förening till Teamson och börja tjäna pengar redan idag

Vi vill revolutionera föreningslivet när det kommer till försäljning och intjäning av pengar. Tiden för dörrknackning är förbi, istället kan ni fokusera på att växa som lag och ägna er åt det som faktiskt betyder något – och låta oss på Teamson ta hand om det tråkiga.

Kontakta oss på Teamson redan idag så hjälper vi er sätta upp en kostnads- och riskfri webbutik åt er förening så ni kan börja tjäna pengar redan imorgon.

 

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig med mer information